Findmall.com
 
 






Minelab Safari/Quattro Forum


Welcome! Log In Register
Think I figured it out Mike. (Unfortunately)
Posted by: Gary in Daytona
Date: May 20, 2005 02:48PM
it sounds like I have a bad coil.:cry The problems I described on the old forum only got worse until I was no longer able to get over a sensitivity of 10 any more. I tried everything we talked about and then some. Then last time out, I could only get it to settle down after a factory reset, and even then only for about 5 minutes at a time. That's when I knew something was very wrong. Called Minelab and the guy on the phone said it sounded like a bad coil and to send it in. I didn't have another coil to verify so I guess it's headed to Las Vegas. I hope it's back fast and I can get this thing humming. I'm really wanting to see how it's going to do on the beach when it's working as it should.
Good luck with your Explorer, I know from experience it is almost TOO deep on the beach.



Edited 1 time(s). Last edit at 05/20/2005 02:50PM by Gary (Cen FL).

avatar
Re: Think I figured it out Mike. (Unfortunately)
Posted by: Mike (Virginia Beach)
Date: May 20, 2005 06:07PM
Well, at least you are on the road to recovery. Sorry it had to go back, glad to hear it's going to get squared away. Minelab will take care of you. I had to send my beloved Sovereign Elite in once and they replaced the main board and had it back to me real quick. Good service!

You WILL love the Quattro on the beach...it's pretty awesome.

Sorry, only registered users may post in this forum.

Click here to login