Findmall.com
 
 






Fisher Classic Forum


Welcome! Log In Register
avatar
1270 powers up but no sound
Posted by: bootyhoundpa
Date: October 09, 2017 04:19PM
I have a 1270 i have rigged for freshwater hunting on very long shaft.. i noticed when i got to the lake that the control box was powered up when i pulled it out of the car ,so it was probably on for 45 minutes or so . to complicate matters i also heard something rattling inside the control box which i found to be the inch long 1/4 20 bolt which goes from the control box into the handle was free to travel between circuit board and housing... no obvious signs of damage, no burnt smell unit seems to power up but i dont get any sound.. tried 2 different coils,no sound.. any thoughts?

avatar
Re: 1270 powers up but no sound
Posted by: MarkCZ
Date: November 01, 2017 06:28PM
Is both the headphones and the on-board speaker dead or just one or the other?
Mark



Avatar, Me and my two brothers from left to right!

WV62 - MarkCZ - Still Looking 52

avatar
Re: 1270 powers up but no sound
Posted by: bootyhoundpa
Date: November 08, 2017 06:25AM
Quote
MarkCZ
Is both the headphones and the on-board speaker dead or just one or the other?
Mark
i get no sound out of either... i believe the bolt that came loose inside the control box must have shorted something out.. no big deal as i just got a used 1280x yesterday so i hope it gives me simular results as the 1270..

Sorry, only registered users may post in this forum.

Click here to login