Findmall.com
 
 






Minelab Excalibur & Sovereign Forum


Welcome! Log In Register
Re: EXCAL 1000 DOESN'T SOUND ON DETECTION
Posted by: sullivan2002
Date: February 13, 2019 07:08PM
Hi,

Ron it's not a setting issue. I worked with my Excalibur since 3 or 4 year. I Turned pots in that way just to test and make you know what's going on. I Think it's a hardware problem.
The first time it happened was in the last summer in August when I was digging in the sea. While I was in the water suddenly my Excalibur did'nt detect so I put it near the metal shovel and nothing comes from the Grey Ghost headphones so I say to myself that something was happened.



Edited 3 time(s). Last edit at 02/13/2019 07:14PM by sullivan2002.


SubjectAuthorViewsPosted

EXCAL 1000 DOESN'T SOUND ON DETECTION Video Attachments

sullivan20022044February 13, 2019 08:18AM

Re: EXCAL 1000 DOESN'T SOUND ON DETECTION

LawrencetheMDer99April 07, 2019 08:44PM

Re: EXCAL 1000 DOESN'T SOUND ON DETECTION Jpeg Attachments

sullivan200296May 20, 2019 09:14AM

Re: EXCAL 1000 DOESN'T SOUND ON DETECTION

bklein80May 27, 2019 10:51AM

Re: EXCAL 1000 DOESN'T SOUND ON DETECTION

sullivan200268May 28, 2019 03:56AM

Re: EXCAL 1000 DOESN'T SOUND ON DETECTION

bklein65May 30, 2019 09:39AM

Re: EXCAL 1000 DOESN'T SOUND ON DETECTION

surfman157February 13, 2019 10:09AM

Re: EXCAL 1000 DOESN'T SOUND ON DETECTION

Rick(ND)160February 14, 2019 03:06PM

Re: EXCAL 1000 DOESN'T SOUND ON DETECTION Jpeg Attachments

bootyhoundpa157February 13, 2019 04:46PM

Re: EXCAL 1000 DOESN'T SOUND ON DETECTION Jpeg Attachments

sullivan2002155February 16, 2019 12:13PM

Re: EXCAL 1000 DOESN'T SOUND ON DETECTION

sullivan2002139February 16, 2019 01:54PM

Re: EXCAL 1000 DOESN'T SOUND ON DETECTION

sullivan2002141February 13, 2019 07:21PM

Re: EXCAL 1000 DOESN'T SOUND ON DETECTION

Ron from Michigan145February 13, 2019 09:00PM

Re: EXCAL 1000 DOESN'T SOUND ON DETECTION

sullivan2002147February 14, 2019 02:47AM

Re: EXCAL 1000 DOESN'T SOUND ON DETECTION Video Attachments

sullivan2002150February 13, 2019 07:25PM

Re: EXCAL 1000 DOESN'T SOUND ON DETECTION

Ron from Michigan153February 13, 2019 06:57PM

Re: EXCAL 1000 DOESN'T SOUND ON DETECTION

sullivan2002168February 13, 2019 07:08PM



Sorry, only registered users may post in this forum.

Click here to login