Find's Treasure Forums

Welcome to Find's Treasure Forums, Guests!

You are viewing this forums as a guest which limits you to read only status.

Only registered members may post stories, questions, classifieds, reply to other posts, contact other members using built in messaging and use many other features found on these forums.

Why not register and join us today? It's free! (We don't share your email addresses with anyone.) We keep email addresses of our users to protect them and others from bad people posting things they shouldn't.

Click here to register!



Need Support Help?

Cannot log in?, click here to have new password emailed to you

Changed email? Forgot to update your account with new email address? Need assistance with something else?, click here to go to Find's Support Form and fill out the form.

Failure to turn off.

Ronstar

Well-known member
I noticed yesterday that once I was in fairly EMI that I could not manually turn the detector off, I had to walk out of the area enough that it quieted down and then the power button worked. Has this happened to anyone else and any idea why? Control head basically froze up.
 

Elmy

Well-known member
I noticed yesterday that once I was in fairly EMI that I could not manually turn the detector off, I had to walk out of the area enough that it quieted down and then the power button worked. Has this happened to anyone else and any idea why? Control head basically froze up.
yeah, but it is a very light detector !
 

Ronstar

Well-known member
Maybe if it was heavier it would turn off?? Hmmm, I will add spare battery and let ya know!! 🙄😂
 

MidTN

Well-known member
The Etrax and 3030 guys need to go back where belong. Elmy said "this dog just wants to hunt". I have not had this issue with the Legend. All I can say to the 3030 and Etrax guys is let it go Louie!!!
 

Elmy

Well-known member
The Etrax and 3030 guys need to go back where belong. Elmy said "this dog just wants to hunt". I have not had this issue with the Legend. All I can say to the 3030 and Etrax guys is let it go Louie!!!
sorry....got excited and off the main topic .
 

JCR TX

Well-known member
@Ronstar , be sure that you are running V1.07 firmware. It fixed some bugs. There have been a few bad control boxes that I have read about.
 

Ronstar

Well-known member
Mama is going to set her laptop up today. I think I found out what happened. It looks like if you’re in settings and in one of the subject areas then it wont turn off, needs to be in the main screen.
 
Top