Find's Treasure Forums

Welcome to Find's Treasure Forums, Guests!

You are viewing this forums as a guest which limits you to read only status.

Only registered members may post stories, questions, classifieds, reply to other posts, contact other members using built in messaging and use many other features found on these forums.

Why not register and join us today? It's free! (We don't share your email addresses with anyone.) We keep email addresses of our users to protect them and others from bad people posting things they shouldn't.

Click here to register!



Need Support Help?

Cannot log in?, click here to have new password emailed to you

Changed email? Forgot to update your account with new email address? Need assistance with something else?, click here to go to Find's Support Form and fill out the form.

Nox 800 headphone not working.

ohio fred

Well-known member
My headphone just keep blinking blue and red won't charge.Tried factory reset on machine tried everything I know. Asking if anyone knows what minelab charges to fix them not under warranty. Thanks.
 

nagant

Well-known member
If you dont get it working it might be cheaper to buy the unbranded version. I lost mine in 2018 and bought manufactures brand' same thing and much cheaper. No i cant remember the brand name
 

mascard1

Well-known member
Can’t get manufactures brand anymore… Miccus… and Minelab does not fix them… I have two pair where the charge port went bad… still work great with cord…
 

WaterWalker

Well-known member
Try cleaning the contacts on both the charger cable and the headphone with a soft pencil eraser. Make sure there is no small build up of magnetic particles on the charger magnet.
 

Dirt Duke

Active member
My headphone just keep blinking blue and red won't charge.Tried factory reset on machine tried everything I know. Asking if anyone knows what minelab charges to fix them not under warranty. Thanks.
Blinking blue and red indicates the headphones are in pairing mode. Has nothing to do with charging. Read page 56 of the Equinox manual (download online if you don't have it) and run through the pairing instructions.
 

ohio fred

Well-known member
Blinking blue and red indicates the headphones are in pairing mode. Has nothing to do with charging. Read page 56 of the Equinox manual (download online if you don't have it) and run through the pairing instructions.
Thank you.I have owned nox 800 since they first came out.I understand what your saying. That the problem they keep blinking, to pair .Set the nox 800 on factory reset that did not help either.Thanks for your help.
 

kschae4

Well-known member
Fred, I reset the pairing button on the upper right side of the Nox 800 control to pair earbuds here in the Florida heat. The reset works great to pair, first the wm08 module, then the ml800 headphones and then finally it seeks wireless earbuds. Relic Dirtyhands's youtube tutorial was most helpful to me:
 
Top